2013-07-11 17:14:25• hírek • Póti Orsolya

Másodikak lettek az Elsősegélynyújtó és Műszaki Mentő Versenyen

Besztercén került megrendezésre az Országos Elsősegélynyújtó és Műszaki Mentő Verseny zónaközi szakasza, amelyre hat megyéből jelentkeztek csapatok. A Szatmár Megyei Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőség által küldött csapat sikeresen állta a próbákat.

Július 7-9. között zajlott az Országos Elsősegélynyújtó és Műszaki Mentő Verseny zónaközi szakasza Kolozs, Szatmár, Szilágy, Beszterce, Máramaros és Bihar megyei sürgősségi helyzetek felügyelősége csapatainak részvételével.

A versenyzők előtt két próba állt: először egy balesetet szenvedett gépjárműből kellett kimentsenek egy sérült személyt, ezután pedig a helyszínen ellátták őt.

A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségét Jeney Andrea, Borbély Stefan, Barbus Gheorghe, Ardelean Antonio, Czier Tibor, Szűcs Attila és Mirghis Sergiu képviselte, akiknek sikerült megszerezniük a második helyet.

A zónaközi verseny első helyezettje a Bihar Megyei Crisana Sürgősségi Helyeztek Felügyelőségének csapata lett, a harmadik helyezést pedig a kolozsváriak érték el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: